maanantai 1. syyskuuta 2014

Suljen Vapaita poimintoja-linkkilistan

Olen jonkun aikaa ylläpitänyt "Vapaita poimintoja"-nimistä blogisyötteitä keräävää rss-aggregaattisivustoa. Olen jo pitkään pohtinut sivuston alasajoa, ja nyt on tullut sen aika. Suurin osa sivuston materiaalista ei vastaa enää mielipiteitäni, mielenkiintoa touhuun ei ole löytynyt enää pitkään aikaan ja seuraajamäärät ovat laskeneet. Näistä syistä johtuen en aio käyttää enempää aikaa sivuston ylläpitämiseen. Kiitos teille jotka Vapaita poimintoja seurasitte.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

todella, todella harmi. aloitin sillä päiväni varmaan koko sen olemassaolon ajan. onko mitään vastaavaa sivustoa?

Miltton Friidman kirjoitti...

Suurin osa sivuston materiaalista ei vastaa enää mielipiteitäni

Joten siksi, koska et enää kannata itse libertarismia/talousliberalismia/klassista liberalismia, niin muutkaan eivät saa niin tehdä - siis lukemalla Vapaita poimintoja -linkkiportaalia?

mielenkiintoa touhuun ei ole löytynyt enää pitkään aikaan ja seuraajamäärät ovat laskeneet

Eikö sivusto silti olisi voinut olla netissä? Enhän minäkään poista blogiani, vaikka en ole sinne mitään vähään aikaan kirjoittanut.

---

SUMMA SUMMARUM

We want Vapaita poimintoja back!

Miltton Friidman kirjoitti...

Kiitos teille jotka Vapaita poimintoja seurasitte.

Ei nyt mitään tuollaista. Tulee ihan sanomalehtien kuolinilmoitukset mieleen. Eihän tarvitse varmaan kuin pistää Vapaita poimintoja taas aktiiviseksi Bloggerista, niin here we go again.

En sitten tiedä, että oletko siirtynyt kovasosialismiin päin, mutta varmaan sekin voi olla ihan ymmärrettävää. Joskus minullekin tulee mieleen, että jos ei vapaaehtoisesti, niin sitten pakolla.

Mutta kuten aina, sosialismi epäonnistuu väkisinkin.

Internet Mies kirjoitti...

onko mitään vastaavaa sivustoa?

En ainakaan tiedä vastaavasta. Sivusto kuitenkin koostui kokonaan linkeistä ja RSS-feedeistä, joten samanlaisen kokonaisuuden rakentaminen johonkin RSS-lukijaan onnistuu.

Eikö sivusto silti olisi voinut olla netissä? Enhän minäkään poista blogiani, vaikka en ole sinne mitään vähään aikaan kirjoittanut.

Periaatteessa minua voidaan syyttää laittoman materiaalin levittämisestä, jos joku sellaista päättää sellaista poiminnoissa olevaan blogiinsa lisätä, tai jos hänen bloginsa kaapataan ja sitä postataan sinne. Epätodennäköinen tilanne mutta silti aivan mahdollinen.

Pistäkää RSS-readerit tulille jos on ikävä!

Internet Mies kirjoitti...

Pitää vielä sanoa tästä muutama sana:

Joten siksi, koska et enää kannata itse libertarismia/talousliberalismia/klassista liberalismia

Iso osa sivuston materiaalista, lähinnä englanninkielinen, oli anarkokapitalismia lähentelevää "äärilibertarismia". Itse en ole pitkään aikaan ollut kiinnostunut kyseisenlaisista idealistisista teoretisoinnista ja ajatusleikeistä, ja voisin kuvailla itseäni pragmaattiseksi sosiaaliliberaaliksi/länsisaksalaisen sosiaalisen markkinatalouden kannattajaksi. Jos olisin alkanut muokata sivustoa omia ideoitani vastaavaksi, olisin joutunut poistamaan käytännössä suurimman osan linkeistä ja se taas olisi ollut mielestäni liian suuri muutos samalle sivustolle. En siis ole siirtynyt "kovasosialismiin" kuten vihjailet, mutta termit voivat tarkoittaa meille jokaiselle eri asioista, joillekin anarkokapitalisteille jopa minimivaltion kannattajat ovat sosialisteja.