maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kansallinen Kommun... Kokoomus


- Hallitusohjelma on kuin sosialistinen manifesti, mutta ihan pokkana Katainen piti ohjelmaa aivan mahtavana, vaikka kokoomuslaisia painotuksia saa hakea suurennuslasilla eikä sittenkään tahdo löytää niitä, Ainola tykittää.

Ainolan mukaan Avoin, oikeudenmukainen ja rohkea Suomi -nimellä kulkeva hallitusohjelma on kuin "sosialistinen manifesti". Ainolan kirjoituksen otsikko on "Leniniläinen talousohjelma vie kokoomukselta hampaat suusta".
Ilmeisesti en ole yksin ajatuksieni kanssa, kun tätä viestiä varten ei tarvinnut avata Photoshoppia kertaakaan. Vielä pari päivää sitten pidin Kokoomusta tavallisena, suomalaisena keynes-demaripuolueena. Tästä lähtien tulen kutsumaan Kataisen sosialistijengiä ihan rehellisesti kommunisteiksi.

Kokoomuksen aatteessa yhdistyvät vapaus, vastuu ja demokratia, mahdollisuuksien tasa-arvo, sivistys, kannustavuus, suvaitsevaisuus ja välittäminen.
Blaa blaa blaa jne.
Tavoitteena on edistää sivistyksellisiä pyrkimyksiä sekä perusturvan ja huolenpidon toteutumista.
Suomen kommunistinen puolue:
SKP esittää perusturvan uudistamista niin, että taataan ihmisarvoisen elämän edellyttämä toimeentulo jokaiselle kuuluvana perusoikeutena.
Kataisen hallitusohjelma:


Peruspäivärahaan 100 euron korotus

Aioin laittaa vielä lisää lainauksia Kommunistiselta työväenpuolueelta, Forssan julistuksesta, Kataisen niskalenkeistä, Kokoomuksen lausunnoista jne., mutten taida jaksaa. Kuitenkin, lopuksi Katainen summaa oman näkemyksensä:
- Jos se olisi sellainen ohjelma, joka ei kokoomukselle sopisi, niin kokoomus ei olisi siinä hallituksessa, Katainen sanoi kokoomuksen puoluevaltuuston ja eduskuntaryhmän kokouksen jälkeisessä tiedotustilaisuudessa eduskunnassa lauantaina.
Kataista on monesti kehuttu siitä, että hän on nostanut Kokoomuksen suosituksi kansan keskuudessa. Ja mitähän se vaatii entisessä Neuvostoliiton naapurimaassa, jossa pakollisen peruskoulun kautta kasvatetaan koko kansa uskomaan sosiaali(sti)valtioon? Tietenkin ratin kääntämistä vasemmalle jo valmiiksi sosiaali(sti)selta demari-keyneslinjalta.

2 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Sekoomus ei ole enää 40 vuoteen ajanut oikeistolaista talouspolitiikkaa, joten tämän kertainen ärsytys johtunee siitä, että se USKOTTELEE ja VÄITTÄÄ kuitenkin ajavansa. Sama kuin kommarit sanois, että kannatamme yritysten SOSIALISOINTIA, mutta samalla heikentäisivät lakko-oikeutta (ai niin - näinhän Neukkulassa kävi). Tai Virheät, joka ilmoittaisi VASTUSTAVANSA ydinvoimaa, mutta olisivat mukana päättämässä uusista ydinvoimaloista. Ai niin - tuokin tapahtui jo oikeassa elämässä. Mutta ymmärrät varmaan, mitä ajan takaa.

Internet Mies kirjoitti...

Ymmärrän, ja olen samaa mieltä... Siihen asti kun Kokoomus väittää ylipäätään olevansa oikeistolainen! Jopa Kokoomuksen retoriikka on ottanut aimo askelia kohti kommunisteja. Väittäisin Kokoomuksen puhuvan lööperiä vain puoliksi vastuun, Euroopan, oikeudenmukaisuuden ym. väläytellessä totuuksia siitä oikeasta, valtiota kasvattavasta ja Euroopan Stalinisti-Unionia ihannoivasta politiikasta. Vähän kuin kuin Vihreät sanoisivat vastustavansa ilmastonmuutosta, mutta kannattavansa valaiden joukkoteurastusta.